Cu Marian Georgescu - Psihoterapeut cu 12 ani de experiență

VINDECĂ-ȚI DEFINITIV ATACURILE DE PANICĂ


Învață cum să ai o viață în care ai parte constant de relaxare, încredere, fericire, putere, iubire de sine și armonie pe toate ariile vieții tale

7 săptămâni, începând cu 19 iulie


  0  7
Zile
:
 
  0  7
Ore
:
 
  2  9
Minute
:
 
  2  3
Secunde

You missed out!

Acum câțiva ani am fost agent de vânzări, iar într-o zi eram foarte STRESAT.

Viața mea părea că merge din rău în MAI RĂU…La un moment dat, de nicăieri, fără nici un fel de avertisment, am simțit în zona stomacului o FRICĂ foarte puternică și un tremur interior care îmi cauza disconfort.

Altă dată eram ajutam o colegă și tot din senin am avut aceleași senzații.Din fericire, educația mi-a permis să știu că în acele momente trăiam ATACURI DE PANICĂ și am știut ce să fac pentru a le gestiona.

Dar ce te faci atunci când nu știi se întâmplă în interiorul tău sau nu ai idee ce poți face atunci când ai atacuri de panică?

➤ Poate ți-e foarte frică să conduci, să mergi cu avionul sau chiar să ieși din casă.

➤ Poate simți des un TREMUR INTERIOR FOARTE INCONFORTABIL, care te acaparează în totalitate și vine însoțit cu o frică, care face ca inima să-ți bată tot mai tare.. tot mai tare.

➤ Poate ai atacuri de panică frecvent, nu poți slăbi orice ai face, ești depresiv, anxios sau nu ai o relație de iubire, chiar dacă ești o persoană bună și ai multe de oferit.

Nu e exclus nici să te temi de frica care va apărea dacă ai atacuri de panică.

Oricare ar fi situația în care te afli acum, aceste provocări îți limitează mult relațiile profesionale și personale. Poate chiar te fac să nu mai ai poftă de viață și să nu te mai bucuri NICI MĂCAR DE LUCRURILE PE CARE LE FĂCEAI CU DRAG în trecut și care îți plăceau.

Pur și simplu simți cum viața ta doar… TRECE pe lângă tine.

Mintea opune rezistență schimbării deoarece îi place să stea în contextele cunoscute, CHIAR DACĂ ACESTEA SUNT DISTRUCTIVE!

Așa apare frica de nou, de necunoscut.

Dacă în perioada intrauterină și copilărie ai trăit stări de abandon ori singurătate și/sau abuz fizic, emoțional sau sexual, ți s-au creat conexiuni neuronale care funcționează pe baza chimiei din stagiul de pruncie.

Din cauza aceasta, dacă nu schimbi nimic, acea chimie îți va genera toată viața de adult stări de nefericire, vei suferi, iar existența ta va deveni O LUPTĂ.

Prin psihoterapie, tehnici de respirație și lucru cu corpul poți elibera partea emoțională din corpul energetic emoțional și încărcătura fizică, somatică..

..din corpul energetic eteric și memoria celulară.

Astfel, aceste energii se transformă și încep să se desfacă conexiunile neuronale distructive, creându-se altele noi, care îți vor genera experiențe și emoții pozitive.

Lucrurile de mai sus sunt o parte din informațiile din neuroștiința aplicată, pe care le stâpânesc.

ȘTIU cum e să fii ÎNLĂNȚUIT de atacurile de panică și să nu ai idee cum e viața ta fără ele.


ȘTIU cum e să fii LIMITAT de experiențele dureroase din copilărie, chiar dacă ele au trecut și acum nu are de ce să-ți mai fie frică.

ȘTIU și că EXISTĂ SOLUȚII foarte eficiente pentru traume și părțile din interiorul tău care îți creează zi de zi suferință. :)

Ți-am pregătit un curs online practic, de 12 săptămâni, în care îmi voi folosi experiența de mai bine de 12 ani în psihoterapie, pentru a te ajuta să-ți depășești blocajele care le limitează.

Structura cursului

Modulul 1:
Vulnerabilizarea și reconectarea la corp și emoții

  • Vei primi constant SUSȚINERE și ÎNCREDERE din partea grupului, iar asta te ve ajuta să te expui într-un mediu sigur, fără a fi judecat sau etichetat;
  • Vei avea mai multă încredere în tine, deoarece nu ai cum să greșești, pentru că în acest curs NU EXISTĂ greșeli, ci doar experiențe.
  • Vei învăța să dai feedback pozitiv, vorbind liber despre ceea ce ai experimentat.
  • Vei trăi puterea transformativă a vulnerabilității emoționale, mentale și fizice și te vei conecta cu corpul tău.
  • Astfel, emoțiile, stările și trăirile tale vor putea fi descătușate, făcând loc pentru experiențe interioare POZITIVE.