Cu Marian Georgescu - Psihoterapeut cu 12 ani de experiență

Scapă ușor de dezechilibrele fizice, emoționale și spirituale cu ajutorul unor frecvențe înalte


Atelier practic în care vei învăța și vedea ce înseamnă vindecarea divină, reintegrarea sinelui și reintegrarea divină

Participă Live:

Joi, 28 aprilie

Ora 19:00

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Ai prietene pe care le vor ajuta aceste informații? Spune-le despre Webinar!

0 shares

Mulți oameni sunt DECONECTAȚI de ciclurile firești ale naturii, de însăși mama Gaia și de ADEVĂRATUL lor sine.

De aceea le merge tot mai rău și au tot mai puține resurse…

Poate ai atacuri de panică, afecțiuni fizice care te limitează pe toate ariile sau probleme al căror răspuns nu l-ai găsit încă nicicum..

..CHIAR DACĂ AI CĂUTAT în multe locuri soluții.

Sau poate ești medic, terapeut, psihoterapeut ori însoțești oamenii în alt mod și îți dorești cu ardoare să-i ajuți mai mult, mai bine și mai repede, dar..

..ÎNCĂ nu știi cum să faci asta.

Oricum ar fi, problemele tale NU se vor rezolva din senin, ba chiar SE VOR MĂRI tot mai mult DACĂ LE IGNORI.

NU vei putea să-i ajuți pe oamenii cu care lucrezi să aibă o viață mai armonioasă dacă tu însuți nu poți și nu știi cum să accesezi frecvențe de o vibrație foarte înaltă.

În plus, dacă vrei să găsești răspunsuri pentru provocările tale personale, e nevoie să-ți ridici nivelul de conștiință.

Am ajuns la concluziile acestea după ce am practicat dezvoltarea personală și spirituală +psihoterapia, mai bine de 12 ani și în urma experienței, cunoștințelor și ale revelațiilor..

..dobândite în munca cu mai bine de 500 de oameni.

TU ești cel care a ales să experimenteze această realitate 3D, care ți-a adus limitări pe care e nevoie să le depășești, PENTRU A EVOLUA din punct de vedere spiritual.


Acum a  venit momentul să le mulțumești experiențelor dureroase prin care ai trecut și să le eliberezi, alchimizezi și sa le  integrezi în propria ta ființă.

Beneficiile principale pe care ți le poate aduce acest atelier

 • Poți înțelege care sunt CAUZELE REALE ale problemelor sau afecțiunilor cu care te confrunți;
 • Te poți IERTA, IUBI ȘI ACCEPTA mai mult și mai ușor;
 • Ai parte de o descărcare de INFORMAȚIE, ENERGIE, LUMINĂ și SUNET, care vin dintr-o conștiință foarte înaltă. Aceasta îți poate aduce mai multă claritate și relaxare;
 • Poți să simți mai multă ARMONIE în toată ființa ta;
 • Dacă o să fii voluntar, voi canaliza prin mine către tine o conștiință divină cu o inteligență proprie și ancestrală, care VA ALEGE SĂ ARMONIZEZE aspectul din interiorul tău care acum e cel mai util  sa fie vindecat;
 • Frecvența pe care o voi accesa în cadrul evenimentului te poate ajuta SĂ ELIBEREZI BLOCAJE, fără ca tu să faci nimic, ci doar sa fii în starea de prezență;
 • Atelierul va oferi ECHILIBRU tuturor participanților, deoarece lucrează pe planul energetic, fizic, mental și emoțional, prin descărcarea de informații, lumină și sunet din sursă în corp;
 • NU te ajut să devii o versiune mai bună pentru ca ea este deja în tine, ci te susțin să ACCESEZI VERSIUNEA PERFECTĂ din interiorul tău, care abundă de inocență, puritate, iubire, compasiune și empatie;
 • Vei vedea CUM ELIBEREZI traume în doar câteva minute și susțin oamenii să se vindece de limitările mentale, emoționale și energetice pe care acestea le-au acumulat de-a lungul mai multor vieți;
 • Poți participa CHIAR DACĂ NU AI EXPERIENȚĂ, certificări sau nu cunoști deloc informațiile pe care ți le voi prezenta;
 • Ai șansa să fii unul dintre cei 5-7 VOLUNTARI pe care îi voi susține personal să elibereze instant o traumă, limitare sau un blocaj.

Cum se va desfășura atelierul

Partea teoretică

 • Vei învăța 3 lucruri esențiale în procesul de armonizare a sinelui: CE înseamnă “vindecarea divină”, “reintegrarea sinelui” și “reintegrarea divină
 • Îți voi spune concret DE CE aceste lucruri sunt importante și ÎN CE MOD îți pot influența viața în bine.

Partea practică

 • Voi conecta toți participanții la o frecvență puternică de ECHILIBRARE ENERGETICĂ;
 • Vom face cu toții un EXERCIȚIU DE GRUP, care te poate ajuta să eliberezi limite, blocaje sau aspecte care nu-ți fac bine;
 • Voi oferi grupului ÎNȚELEGEREA ȘI TOATĂ SUSȚINEREA de care are nevoie pe tot parcursul evenimentului, ridicând nivelul de conștiință;
 • Voi face o transmisie din conștiința Christica și a sursei și te voi conecta cu aceasta prin raze de lumină transmise prin al treilea ochi, inima fiind și ea un canal al acestei conștiințe Christice;
 • În sală vor fi 2 aparate de măsurat, care ÎȚI VOR ARĂTA CONCRET CE ÎMBUNĂTĂȚIRI experimentează voluntarii la nivel energetic, dar și structural fizic, în sistemul imunitar, vascular, endocrin, digestiv și hormonal.

Cine sunt și de ce te pot ajuta


Mă numesc Marian Georgescu și sunt terapeut în dezvoltare personală și spirituală, psihoterapeut integrativ și terapeut în regresii în alte vieții, de mai bine de 12 ani.

Pentru a înțelege cum funcționez eu și psihicul uman, am făcut FACULTATEA DE PSIHOLOGIE, o formare în psihoterapie integrativă și o formare în regresii în alte vieți.

De-a lungul timpului am creat cursuri de vindecare energetică, am acumulat opt ani de experiență în meditație și am mers în retreat-uri spirituale, care m-au ajutat să mă regăsesc.

Am lucrat deja cu mai bine de 500 de oameni din țară și străinătate, a căror viață s-a schimbat radical în bine.

Pot identifica repede CAUZELE provocărilor pe care le au oamenii cu care lucrez și vin cu argumente. Acestea sunt validate ulterior de către experiențele și conștientizările lor.

Mă conectez cu oamenii la nivel INFORMAȚIONAL și VIBRATIONAL ENERGETIC cu nivelul meu de conștiință.

Astfel, devin canal al acestei conștiințe înalte pe care o pot accesa și o folosesc pentru a-mi ajuta cursanții și persoanele pe care le susțin..

..SĂ ELIBEREZE TRAUME sau să scoată la suprafață amintiri CHEIE, din străfundurile subconștientului.

Susțin cu drag oamenii dornici de progres, oferindu-le siguranță, confidențialitate și o prezență activă maximă, care îi ajută să se armonizeze SINGURI.

Investiția ta și detaliile logistice de care ai nevoie


175 97 lei

Include:

 • Acces la atelier
 • Înregistrarea atelierului

GARANȚIE: Dacă nu simți nici un fel de schimbare pozitivă în urma acestui eveniment, îți returnez cu drag banii. :)

Beneficii EXTRA

 • Voluntarii din cadrul acestui atelier vor trăi trauma pe care vor să lucreze, fără a fi nevoie să vorbească, fără tehnici de sonoterapie, hipnoză, respirație holotropică și altele similare, observându-se îmbunătățiri;
 • Poți dobândi mai multă ÎNCREDERE, STIMĂ și IUBIRE DE SINE, pe plan fizic, emoțional și spiritual;
 • Metoda pe care o practic POATE ELIBERA OAMENII DE conflicte fizice, psihosomatice și emoționale;
 • Te vei ridica la un nivel de conștiință la care ÎȚI VA FI UȘOR SĂ GĂSEȘTI SOLUȚII sau mai multe soluții;
 • Vei învăța cum să trăiești pe toate nivelurile de existență și SĂ VEZI FRECVENT MINUNI în jurul tău;
 • Vei fi mai prezent și ÎȚI VEI OBSERVA MAI BINE CORPUL ȘI EMOȚIILE;
 • Vei simți MAI MULTĂ ARMONIE, atât față de tine însuți, cât și față de oamenii cu care interacționezi;
 • Vei simți mai multă siguranță și acceptare;
 • Vei învăța o metodă cu ajutorul căreia poți dobândi instant o stare de prezență;
 • Vei primi ANCORA DE ACCESARE A CONȘTIINȚEI DIVINE, pe care o vei putea folosi întreaga viață și chiar în alte vieți, iar aceasta îți poate aduce armonie mult timp de acum înainte.

Ce spun o parte din oamenii cu care am lucrat

“Am simțit o stare de liniște sufletească, o eliberare, o lumină albă în fața ochilor, și o stare de frig în zona spatelui, plus că durerile corpului au dispărut.  În același timp simțeam o bucurie și pace interioară imensă, care nu mi-a mai fost dat să o trăiesc până acum. Mă simt mai eliberat ca niciodată.”

Mirel M.

 “Doamne, sunt fericită! De când am început terapia cu Marian, MĂ SIMT FANTASTIC și în siguranță. M-a ajutat să mă descopăr și să-mi recapăt încrederea și echilibrul.”

Alice P

“Venind la dl. Georgescu pentru a-mi găsi sursa unor anxietăți, am remarcat că după câteva ședințe am ajuns rapid la cauza problemelor.”

Cătă M.

“Bună ziua, Marian! Simt nevoia să îți scriu, să îți spun cât de mult s-a schimbat viața de zi cu zi în familia mea. Meditez într-una, energiile sunt la stele, am învățat și continui să învăț. S-au schimbat zeci de tipare la copii. Simt cu adevărat cum îmi curge viață prin vene. Recuperez tot trecutul întunecat și zbuciumat, trăind azi într-o lumină și pace copleșitoare.”

Violeta A.

“Ședințele de terapie cu Marian Georgescu m-au ajutat să trec peste o perioadă dificilă din copilăria mea.

M-a ascultat, a fost foarte atent la fiecare pas la discuțiile mele, la cum mă simțeam emoțional și la gesticulările mele.

Am simțit că a reușit din primele ședințe să-mi atingă corzi sensibile, care m-au ajutat să mă eliberez emoțional de durerile din interiorul meu, aplicând tehnici foarte eficiente.”

Sorin D.

Ești gata să scapi de dezechilibrele fizice, emoționale și spirituale?

Tu ești cel care a ales să experimenteze dualitatea (întuneric/lumină, bine/rău, bucurie/tristețe).

Acum e MOMENTUL să te eliberezi de limitările care nu te servesc.

Acest atelier e ca o baie care curăță și îți echilibrează corpul fizic, emoțional, mental și spiritual. 

Vei avea șansa să găsești RĂSPUNSURI ȘI SOLUȚII la provocările pe care le întâmpini.

NU îți voi da eu răspunsurile, ci LE VEI GĂSI SINGUR, deoarece vei gândi la un alt nivel de conștiință, care îți va duce creierul la frecvențe înalte, cum ar fi..

..alfa-alfa profund, theta și delta.

THETA e starea în care îți poți realiza obiectivele, iar în DELTA pot apărea eliberări INSTANTANEE. 

În plus, grupul format din toți participanții va avea un POTENȚIAL MAXIM DE ARMONIZARE, care nu poate fi creat de către o singură persoană.

Vino la atelier cu curiozitate + deschidere și uită pentru 2 ore conceptele pe care le-ai învățat până acum, deoarece s-ar putea să fii surprins în mod plăcut.

Te aștept cu drag. :)